е момиче отдадено на музиката. Първите ѝ авторски песни излизат

...
 е момиче отдадено на музиката. Първите ѝ авторски песни излизат
Коментари Харесай

Остани на Lina Nikol - ще искате да я слушате отново и отново

 е момиче отдадено на музиката. Първите ѝ авторски песни излизат преди близо десетилетие, следват конкурски в Лондон и Лос Анджелис. Преди година издаде дебютния си албум Who I Am. Дни след концерта ѝ, към момента под въздействие на хубавите страсти и положителните мнения на публиката, за Момичетата от града Лина Никол разкри детайлности „ от кухнята ” на създването на първия сингъл от предстоящото мини EP, което ще излезе през януари 2023 година

Песента носи името „ Остани “ и споделя за страстите при завършилите връзки сред двама души, само че чувството, че към момента искаш да се върнеш. Чуйте я:
 Възраждане отхвърлиха да дадат конференция пред публицисти от 5 окт 2022 | Лидерът  Костадин Костадинов отхвърли провеждането за плануваната в 10:00 часа следизборна конференция...
Певицата и текстописец Лина Никол обича да написа от личния си персонален опит. А каква е историята на новата и ария? “Остани ” споделя за недоизживяната, недоизказаната обич. В днешно време разпаданаето на връзките е нещо обикновено, а би трябвало да се запитаме не е ли по-добре в случай че поставим малко старания да съхраним съкровеното вместо да го разрушаваме? ” описа Лина Никол.

„ Поканих  за тази ария, тъй като за мен той е един от най-талантливите актьори на българската сцена, а и двамата творим в стиловете RnB и Soul ”, сподели още певицата и описа по какъв начин по време на самите записи и е оказал помощ извънредно доста за аранжимента на беквокалите.

„ Много се забавлявахме, пускахме си готина музика, всеки споделяше какво слуша сега, от какво се въодушевява, експериментирахме с вокалите, пробвахме разнообразни изречения и извивки, и беше тъкмо този дух на работа, който може доста да те зареди и въодушеви. Искахме да представим на български балада, която носи в себе си класическото  RnB от 90-те, което ни е построило като актьори, а точно музиката на Boyz II Men, Babyface, D’Angelo и други ”

Песента нямаше да е допустима и без напъните на, за който Лина Никол споделя, че се схващат съвсем без думи.

Проектът е осъществен с финансовата поддръжка на Национален Фонд Култура и Музикаутор.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР